LeesVoer geeft weg! Een borstvoedingsketting (gesloten)

Reacties 40

Gesloten, de winnaar is Fieke!

Ik ben de laatste persoon die je negatief zult horen over borstvoeding, toch is er iets dat daar uit voortkomt en vreselijk irritant is: kleine grijphandjes. Als je een baby van ouder dan een paar maanden hebt gevoed weet je precies wat ik bedoel; kleine vingertjes met vlijmscherpe nageltjes pulken aan je huid, trekken aan je haar en vergeet oorbellen maar, behalve dan als je het geen probleem vindt dat je oorlellen uitscheuren.

Datzelfde probleem is er bij het dragen in de doek: heb je een baby op je rug dan wordt er aan nekhaartjes gepulkt en ophanglusjes van kleding getrokken. Zit de mini op je buik dan wordt je boezem bepulkt en bekrast. Een oplossing hiervoor is natuurlijk om iets ter beschikking van de mini te stellen waar wel aan gepulkt en op geknaagd kan worden. Daar zijn verschillende opties voor, jammergenoeg zijn ze ook vaak niet heel charmant; ik mag dan een moeder zijn, dat wil niet zeggen dat ik geen gevoel voor stijl meer heb.

Gelukkig vond ik de dames van Hugs and Things, Marit en Tessa hebben gister hun nieuwe lijn met borstvoedingskettingen gepresenteerd en ik wordt er weer vreselijk hebberig van.

Marit en Tessa zijn beide draagconsulentenkwamen bij de kettingen toen ze iets kleins zochten om kado te kunnen geven na een consult. “We zagen dit soort kettingen van buitenlandse producenten en dachten hee dat kunnen wij ook.” Aldus Marit. Ze begonnen met een klein etsy winkeltje maar het groeide al snel uit zijn voegen.

Ondanks de groei en de succesvolle webshop wordt nog steeds elke gehaakte kraal door Marit gemaakt: “Tessa heeft andere kwaliteiten, zij doet de administratie en het verpakken en verzenden. Ook zet ze alle kettingen in elkaar.” De dames zijn beide moeder en doen alles voor Hugs and Things tussen de bedrijven door.

Voor mij is Hugs and Things echt weer een voorbeeld dat stoppen met je dagelijkse baan om thuis te kunnen zijn voor je kinderen niet hoeft te betekenen dat je je opleiding vergooid of uit de maatschappij stapt. Marit is van huis uit socioloog en Tessa was werkzaam als secretaresse en fotograaf. Nu hebben ze samen een goedlopend bedrijf en kunnen nog steeds bij hun kinderen zijn.

De gehaakte kralenkettingen zijn een hit maar er is natuurlijk een beperkte aanvoer, ik bedoel Marit haakt elke kraal zelf, dit terwijl er kinderen rondrennen, naar peuterspeelzalen moeten en baby’s gevoed worden. Ze hebben sinds gisteren ook  siliconenkettingen aan de collectie toegevoegd, ook is de keuze in gehaakte kralen van 30 naar 40 kleuren gegaan.

Leesvoer Hugs and Things

Ik mag van de dames een borstvoedingsketting met gehaakte kralen weggeven, je mag kiezen uit de vaste modellen of er een zelf samenstellen!

Leesvoer Hugs and ThingsOm mee te doen vul je de Rafflecopter in.

a Rafflecopter giveaway

Ter info: Ik wordt, naast de ketting die ik heb gekregen, niet betaald voor deze post. Ik steun graag andere thuiswerkende moeders in hun bedrijf en ben enthousiast over deze producten. En de mini ook: Leesvoer Hugs

40 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.