Kleine dingen

Reactie 1

Als huisvrouw en blogger werk je vanuit huis, een huis dat je zelf schoon en opgeruimd moet houden. Natuurlijk kan je het  makkelijk maken en weinig neerzetten zodat je er in een zwoep doorheen kan maar zo ben ik gewoon niet. Ik ben een rommelkont die van frutseltjes en hobby’s houdt. Voeg daar twee kinderen en hun speelgoed aan toe en dan zit je al snel dagelijks in een onoverzichtelijke klerezooi.
Ik doe mijn best om nog een beetje plezier te hebben aan het uitzicht vanaf mijn werkplek, aan de eettafel met de laptop.  Dat zeldzame en magische moment dat peutermonster en babyman tegelijk slapen, de voorbereidingen voor het eten al klaar zijn en ik de speelgoedapocalyps op de vloer negeer dan kan ik eindelijk iets voor jullie schrijven.

Dus zorg ik voor kleine details; het valt waarschijnlijk niemand op maar ik word er blij van. Zo kocht ik vandaag drie soorten rozijnen, in plaats van ze door elkaar te gooien of verschillende potten te pakken maakte ik mooie laagjes. Iets heel kleins maar ik wordt er vrolijk van. Het staat zo gezellig, ja ik gebruikte het G woord!

Een klein friemeltje geluk elke keer als ik havermout maak of als de peuter wat rozijntjes krijgt.

 

Wat zijn kleine dingen op jouw werkplek waar je vrolijk van wordt ?

1 reactie

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.