Ken je die ene van die ouders die naar de film gingen?

Reacties 4

Daar stonden we dan, bij het wijnschap van de Jumbo, natgeregend, gedesillusioneerd en annoyed. We zouden namelijk naar de film gaan, voor het eerst sinds de komst van de babyman. Alles was geregeld: een lieve oppas, de baby op tijd naar bed en drie tijden waarop we naar de film zouden kunnen voor het geval het allemaal uitliep.

Het liep natuurlijk uit, babyman wilde niet slapen dus de eerste voorstelling zouden we al niet meer halen. Uiteindelijk besloten we hem wakker achter te laten en toch te gaan, de tweede voorstelling zouden we nog wel halen.

Met een enorm tempo sjeesden we naar het centrum, drijfnat kwamen we aan bij de bioscoop waar voor de kassa en flinke rij stond. Je weet dat het niet goed zit als de mensen voor je te horen krijgen dat er op de eerste rij nog twee kaartjes zijn. Misschien hadden we moeten reserveren maar dat is gevaarlijk met een kleine, ik ging er ook van uit dat een film die al een maand draait niet zo vol zou zitten.

Ah well, we gaven ons niet gewonnen en fietsten naar een andere bioscoop om alvast kaartjes te kopen voor de late voorstelling, dan gingen we wel eerst drinken… Natuurlijk was ook deze uitverkocht.

Nu waren we echt drijfnat en besloten dan ook weer naar huis te gaan. Een roemloos einde voor onze eerste echte date sinds ik weet niet hoe lang.  Wel even via het wijnschap van de Jumbo, wij gingen verdomme uit!

Misschien moet je het ook niet willen, uit. Uiteindelijk was onze thuisbioscoop heerlijk. Goede wijn, verse popcorn en geen net te lange mensen voor je neus.

4 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.