Keep it Foxy!

Reacties 10


Herfst is mijn favoriete seizoen; Ik hoef me geen zorgen te maken om zonnebrand, de bomen zijn op hun mooist en ik kan mijn vos weer om! Ik snap niet dat ik jullie daar nooit over verteld heb, mijn vegetarische vos is toch al een jaar oud. Alle vintage stijl van een foxfur zonder dat je met een lijk om je nek loopt!

Het was vorig jaar oktober, lopen was niet meer aan de orde, met mijn hoogzwangere lijf waggelde ik door het huis, Om me af te leiden van die laatste momenten met een enorme parasiet in me besloot ik een sjaal te haken. Niet zomaar een sjaal maar een faux taxydermie vosje.

Gelukkig zijn er meer gekken zoals ik en kon ik een kant en klaar patroon aanschaffen voor mijn vos. Heb je meer met wasberen of  heb je liever een slang om je nek, die opties zijn er ook. Uiteindelijk heb ik er vier dagen over gedaan, lijkt heel snel maar als je als een gestrande walvis op de bank ligt en niet veel anders kan doen valt het nog best tegen.

vos neusjevos on the way

Geloof me, ik kan echt amper haken maar zelfs voor mij was dit goed te doen.

Wat voor een sjaal draag jij als het koud wordt?

10 reacties

  1. Pingback: Me made may plan of action - LeesVoer

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.