Happy Things #1

reactie 0

Ik krijg heel vaak leuke persberichten van nieuwe producten en evenementen, of ik krijg een product thuisgestuurd dat leuk is om met jullie te delen of lees ik hele gave artikelen van andere mensen maar vaak is het net geen hele blogpost. Daarom plaats ik voortaan wekelijks een blogje met dingen die mij blij maken! Dit idee is natuurlijk niet nieuw, ik lees wekelijks met veel plezier de leuke dingen van de groene meisjes en de dingen waar je blij van wordt van lisanne leeft

Ga de boer op!

lekker naar de boer

Ben je nog op zoek naar een leuk uitje dit weekend? Honderden biologische boeren en tuinders hebben een open weekend. Wij gaan zeker ergens een hooiberg bespringen en een geit aaien.

Nieuwe thee x2!

LeesVoer Thee

Jullie weten allemaal wat voor een sterke gevoelens ik heb over thee. Ik kan met plezier mededelen dat er twee nieuwe leuke theemerken op de markt zijn.

Voor het ultieme chique kopje thee  is er Newby. Ik was meteen om toen ik zag dat er op de pepermuntversie tisane stond. Kruidenthee is namelijk helemaal geen thee want er komt geen thee aan te pas, snap je hem nog? Je kan deze topthee kopen via hun website Voor de pepermuntisane betal je 10,50 voor 15 zijden zakjes, niet goedkoop maar eerlijk is eerlijk, de lekkerste gedroogde munt tisane die ik ooit heb gedronken.

Is dat echt te veel voor je budget dan heb ik goed nieuws. Bij elke Etos kun je nu hun eigen merk biologische kruidenthee  tisane krijgen. Er zijn zes verschillende smaken en ze kosten 2,50 voor 20 zakjes. Ik vind de vitalise erg lekker, dat is groene thee met sinaasappel, kaneel en gember. Wat ik het allerleukste vind aan deze collectie is dat er maar 1 smaak is met zoethout, ik haat zoethout en op de ee of andere manier willen mensen het altijd in mijn tisane proppen.

Leuke linkjes:

Dierenopzichters over de hele wereld spelen jurassic park na

Wat ouders zeggen en wat ze eigenlijk bedoelen

Ik wou dat ik deze kon krijgen bij de appie

Schrijf je gratis in voor een online cursus koken en chemie aan Harvard!

Wat heb je deze week gemist op LeesVoer:

Ik ben zo trots dat het me eindelijk gelukt is iets te ontwerpen en dat ook daadwerkelijk uit te voeren. Ik naaide een prachtige bloemenjurk in twee delen.

Er zaten rode bandjes bij en als je de bladzijde om moest slaan hoorde je TING! Ultieme nostalgie met Lekturama Luistersprookjes.

Ga je nog op vakantie en twijfel je wat je mee moet nemen? Lees deze tips voor je vakantiegarderobe uit 1964.

Nog steeds niets geregeld voor vaderdag? Geen paniek ik zette een heleboel leuke ideeën op een rij.

Een fantastische nieuwe lunchspot in Utrecht waar je zelf je salade kunt samenstellen

 

Wat ga jij doen dit weekend?

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.