Gratis shoppen

Reacties 7

O

ok in huize LeesVoer is het crisis. Natuurlijk probeer ik dat wat te ondervangen door mijn eigen brood te bakken en kado’s zelf te maken maar het blijft krap. Dan spring je natuurlijk op de mogelijkheid om gratis te shoppen! De mega kledingruil van Le Hare was een hele ervaring. Honderden vrouwen en een tiental mannen die allemaal kleding meenamen. Naar binnen, en natuurlijk ook weer naar buiten.

De spelregels waren simpel: iedereen neemt minstens drie draagbare kledingstukken mee naar binnen, betaalt 3 euro voor het genoegen en dan mag je shoppen.

Mijn oude Desigual jurkje, van voordat iedere vrouw in Almere buiten er in liep, werd direct weer uit het rek gepakt. Ook mijn petrolkleurige glitterhemdje, what was I thinking, was binnen een paar minuten weg. Dat bleek ook de beste tactiek: mensen met nieuwe waar volgen en direct aanpakken. Zo kwam ik ook aan deze rok. Gave kleur, mooi materiaal maar maatje mini…

image

Gelukkig was ook de naaibrigade aanwezig. Mijn te kleine rok werd ingekort, de rits verplaatst en voorzien van figuurnaden. Wat een service!

image

Uiteindelijk naar huis gegaan met twee rokjes, een jurkje, twee vestjes en een gave paarse trui met donderwolkjes waarvan ik iets voor de dreumel ga maken. Zeker voor herhaling vatbaar.

image

 

7 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.