Wat heb ik allemaal gemaakt in 2015, deel 1

Reacties 6

2015 was een vruchtbaar jaar voor mijn naaimachine. Het leek me leuk om alles wat ik dit jaar gemaakt heb op een rij te zetten. Zo onder elkaar is het nog best wat! Ik ben er in ieder geval trots op en ik ben heel benieuwd welk project jullie het meest geslaagd vinden.

bodywarmer dreumesVergeten bodywarmer

Het jaar begon goed toen ik  in januari een pakketje met uitgeknipte patroononderdelen vond, die had ik anderhalf jaar eerder uitgeknipt voor de oudste maar nu was ik nog maar net op tijd om hem in elkaar te zetten voor de jongste! De geniale vikingstof kocht ik bij BORA. Het vestje is volledig omkeerbaar en hij is dit jaar heel veel gedragen.

Geel in Londen

facebook featured london edge

Na uren frustratie was hij eindelijk af! Een geel shirt voor mijn tripje naar Londen in februari.

De groene trui

Begin maart had ik eindelijk de handgebreide trui voor mijn oudste af. Ik ben bijzonder trots op deze trui omdat ik de wol ook zelf heb geverft.

blaadjes omhoog gooien

Vampy refashion.

refashion bloesje 6Refashions blijf ik leuk vinden: weinig moeite en een groot resultaat. Dat was met deze tweedehands omajurk zeker het geval. Ik maakte er in twee uur een kittig bloesje van, deze heb ik veel gedragen dit jaar.

Dit was ook het bloesje waardoor ik besloot dat ik een goed patroon moest vinden om ze zelf te naaien. Bloesjes zijn zo leuk. Helaas is dat dit jaar nog niet echt gelukt.

Mijn moeder maakte de prachtige foto’s op een koud maar zonnig strand.

Pin-up haarbloem

De bloem die ik hier boven in had inspireerde mij om er zelf mee aan de slag te gaan. Ik maakte een videotutorial.haarbloem featured

Refashion 80s to fabulous

Refahion collage 80's dress

De voor foto’s voor een refashion zijn altijd zo leuk om te maken. Vooral deze soepjurk die een hele leuke rok werd.

Suffe jurk refashion

featured flash refashion

Deze refashion was fantastisch. De rok heb ik deze zomer heel erg vaak gedragen. Ook hier had ik erg veel lol met de voor foto’s. Deze refashion was een van de aller makkelijkste om te doen en dat zijn stiekem de leukste.

Zeilboten rok

Een stofje dat al veel te lang in mijn kast lag werd een gave rok.Zeilboten rok

Onzeker

Hoezeer ik ook probeer enorm positief te zijn over elk deel van mijn lichaam, soms heb ik daar moeite mee. Daar was ik eerlijk over toen ik dit strepenshirt maakte.

horizontale strepen 4

Dit was nog maar de helft, het werd zo’n lange blogpost dat ik hem in tweeën heb esplitst. Morgen deel 2!

Welke vind jij het leukste?

6 reacties

 1. Ik vind zelf de vergeten bodywarmer het leukst op zichzelf, en de botenrok het meest geslaagd als set 🙂

 2. Rinske

  Dag Lana. Je hebt vast een heleboel mensen aangestoken met je re-fashion projecten. Mij in ieder geval wel. Ik vind de zwarte soepjurk het meest geslaagd, ook die rok van de madrasruit is leuk geworden. Ik zou zeggen: ga zo door.
  Ik wens je een gezond en voorspoedig 2016 en dat je nog maar veel re-fashionprojecten mag maken.

 3. Ik vind de haarbloemtutorial het gaafst eigenlijk.(als ik echt moet kiezen)
  Gisteren voor het eerst een hairfascinator en soort klein hoedje gepast en dat vond ik echt klassy staan zeg!
  Nu op zoek naar een goedkopere oplossing, want €20-30 vind ik behoorlijk prijzig!(ideetje voor tutorial? 😀 )

 4. Roxanne

  Die zeilboten rok is echt ontzettend gaaf. En dat gele shirt ook, staat je mooi.

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.