castiel, supernatural

Ik heb een geheime identiteit

Reacties 16

Natuurlijk weten jullie  door het lezen van LeesVoer heel veel van me: Ik heb twee kinderen, ben 31, getrouwd met een fantastische man, heb een burgerlijke doorzonwoning, een oudere broer die overleden is aan kanker, draag het liefste kleding in fifties stijl en ik ben eigenlijk blond. Wat jullie niet van me weten…

Ik ben een enorme Nerd! Ik ben dol op Star Trek, heb alle boeken van A song of Ice and Fire gelezen (Daar is Game of Thrones op gebaseerd) net als Lord Of The Rings en zelfs de Silmarillion. Ik ben gek op Doctor Who en zou hele gesprekken kunnen houden met enkel quotes uit de serie, sterker nog, dat doe ik wel eens.

Ik ben dol op bordspelletjes, heb alle Marvel films gezien en als mijn kinderen rondrennen in de speeltuin luister ik op één oortje naar podcasts over alle mogelijke nerdy onderwerpen. Ik lees zelfs met plezier fan fiction en ja ik ship me een ongeluk en heb een hele reeks headcanons. Soms verdoe ik tijd die ik in LeesVoer zou moeten steken met het kijken van fan made ship video’s op Youtube. Oh en ik heb een enorme stapel Elfquests! Pff ik zou nog wel even door kunnen gaan maar dan zou dit een heeeel lang blogstukje worden.

Waarom vertel ik dit?

Ik bereikte een heel nieuw level in mijn nerd zijn. Ik kocht een figuurtje van een van mijn favoriete series. Een superschattige versie van Castiel uit Supernatural. Waarom? Omdat ik er blij van word. Opeens besefte ik dat ik om de een of andere reden noot echt open uitkom voor mijn nerdyness. Misschien omdat ik niet voldoe aan mijn beeld van een echte geek girl: ik ben niet echt goed met computers en wiskunde en ik ben geen gamer (al ben ik enorm sjacho dat mijn Super Nintendo kapot is) en ik draag graag make-up.

Door zo te denken doe ik niet alleen mezelf maar ook mijn mede fangirls, gamergirls, sciencequeens en andere groepen te niet. Er is niet maar 1 soort en als je daar niet bij past mag je niet mee doen. Als je ergens enorm veel plezier aan beleeft hoef je je niet te schamen of je aan te passen.

Daarom kom ik uit de kast als uber fangirl, shipper, bingewatcher en triviaqueen. Ik ga mijn Castiel een mooi plekje geven.

Ben jij een Fangirl, Nerd, Gamer of vergelijkbaar? Deel het in de Comments!

16 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.