Lingerie review: Ewa Michalak Flamenco

Reacties 13

Jullie kennen mij als een groot voorstander van goede bh’s en van het passen van een bh voor je hem koopt. Toch werd mijn aandacht steeds weer getrokken door de BH’s van Ewa Michalak. Dit Poolse merk, voor ons alleen online verkrijgbaar maakt Bh’s vanaf omvang 60 en tot en met cup M. Het gave aan dit bedrijf vind ik dat ze op hun site dames van alle maten gebruiken om hun lingerie te laten zien, niet alleen dat maar de modellen zijn ook niet allemaal 20. 

Ik mocht van Ewa Michalak een prachtige rood met zwarte set proberen de BM bibi Flamenco. Daarvoor moest ik wel even mijn Ewa maat berekenen. De oprichtster van dit merk voert haar eigen maatsysteem, dat kan wat verwarrend zijn bij het bestellen. Ik heb bij veel bloggers gelezen dat hun maat 1 omvangsmaat groter werd en dezelfde letter hield. Ik draag in de meeste merken een 80G en inderdaad zit de 85G die ik van Ewa kreeg perfect. Ewa Michalak flamenco bh LeesVoer blogIk moest voor deze shoot wel even slikken want al heb ik eerder in mijn ondergoed op LeesVoer gestaan, nooit eerder liet ik mijn buik zien. Whaaaaaaa eng.

Ewa Michalak flamenco bh LeesVoer blog 3

De bh heeft smallere beugels dan ik gewend ben en toen ik de bh uitpakte dacht ik dat het niet zou passen maar ik moet eerlijk zeggen, man wat zit deze bh lekker! Ik ben gewend dat kanten bh’s een beetje kriebelen maar deze draag ik met heel veel plezier. De niet voorgevormde bh heeft een brede band met drie haken als sluiting, iets dat zeker bij zwaardere borsten heel prettig is.  Het broekje, in maat 46, past perfect maar het model is door mijn “bevalband” net iets te laag. Ik heb helaas wat huidoverschot overgehouden aan mijn zwangerschappen en daardoor rolt hij iets omlaag. Ewa Michalak flamenco bh LeesVoer blog 2

Het is een dubbel broekje wat je vooral aan de achterkant heel leuk ziet. Helaas heb ik geen mooie ronde billen dus het komt niet heel goed tot zijn recht. Bij mijn collega van Fuller figure fuller bust kan je het effect heel leuk zien. Hier doe ik heel erg mijn best om te doen alsof ik een royaal derrière heb.Ewa Michalak flamenco bh LeesVoer blog 4

Maar dat is stiekem dus niet zo

Ewa Michalak flamenco bh LeesVoer blog 6

De bh’s kosten tussen de 40 en 50 euro, hangt een beetje af van hoe de Poolse zloty staat. De kwaliteit doet zeker niet onder voor merken als Freya en Panache.

Ewa Michalak flamenco bh LeesVoer blog 5

Ik ga hier zeker vaker iets bestellen, ik vind het een leuk bedrijf, niet alleen omdat ze een veel bredere maatrange hebben dan de meeste merken maar omdat ze hun producten showen op normale vrouwen van alle maten.

Ewa Michalak collageOver hun BH calculator heb ik nog wel wat twijfels omdat ik zelfs met heeeel strak meten eigenlijk op een grotere band uit zou komen en deze bh toch bijzonder fijn zit. Een wijdere band zou echt niet prettig zitten.

Voor meer reviews van dit merk moet je vooral ook eens kijken bij Curvy Wordy, zij zweert bij Ewa Michalak en laat heel veel zien.

Ik kan niet wachten om meer modellen uit te proberen. En veel dank aan Miss Hippo voor de mooie foto’s.

Wat vind jij van deze set?

13 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.