Een ode aan Meneer LeesVoer

Reacties 11

Vandaag is hij jarig, de man achter de vrouw, hoofd kinderaankleder, chèf afwas, de liefde van mijn leven, de papa. Zonder meneer LeesVoer was er geen LeesVoer. Vandaag wordt hij 35 en vandaag besef ik me weer wat voor een lucky bastard ik ben!

157879615_3f541421bc_zWij leerden elkaar kennen op onze studentenvereniging, we kenden elkaar al twee jaar voor we bij elkaar kwamen en hadden een uitgesproken hekel aan elkaar, Ik vond hem een saaie lul en hij mij een druk, aanwezig en vervelend mens, hahaha, how things change.

Zo leerde ik hem kennen, man wat was hij jong! Hij staat vooraan links. Ik was aan het zoeken naar oude foto’s en ik kan nu na twaalf jaar samen te zijn wel concluderen dat mijn man er een is van dat type dat met de jaren alleen maar aantrekkelijker wordt!

Al was hij toen ook al prettig uitzicht.

 

17082008Ik kreeg al na korte tijd een kamer in hetzelfde studentenhuis, ideaal, een soort van proefsamenwonen. Een paar jaar later konden we samen een flatje krijgen, vier hoog achter zonder lift in de slechtste wijk van Utrecht, mooi was die tijd.

Meneer LeesVoer houdt van zeilen en heeft een master in game design. Hij speelt graag bordspellen en is een verdienstelijk klusser.

Verder is hij mijn rots in de branding, mijn fundament en al dat soort clichés. Ik meen het, hij heeft een heel rustig karakter en dat heb ik nodig om mij in toom te houden hahaha. We vullen elkaar heel goed aan.

jj-145meneer leesvoer bruiloft

Ons huwelijk kwam in een tumultueuze tijd. Mijn broer was heel erg ziek en we hadden net een huis gekocht.

2013-08-17 15.50.52 meneer LeesVoer met zoon

Hij is de liefste vader die ik had kunnen wensen voor mijn kinderen.

voorjeroen-36Dat ik deze fantastische man, mijn man mag noemen, al 12 jaar. Daar ben ik elke dag dankbaar voor. Daarnaast is hij natuurlijk heerlijk uitzicht!

Gefeliciteerd Meneer LeesVoer!

11 reacties

  1. Pingback: Vaderdag Special: Meneer LeesVoer vlogt! - LeesVoer

  2. Pingback: Ik ben verliefd - LeesVoer

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.