Nieuw retro merk Dolly and Dotty

Reacties 3

Op London Edge was ook een nieuw retro merk aanwezig. Dolly and Dotty maakt betaalbare jurken in een brede sizerange van maat 34 tot 54. Sonia kan het zelf veel beter uitleggen! 

Dit was alweer het laatste filmpje uit Londen maar abonneer je vooral op mijn kanaal waar wekelijks nieuwe filmpjes op komen!

Kijk ook naar de collecties van Banned, Collectif, miss Candyfloss, Hell Bunny en Voodoo Vixen!
Ik vind de jurkjes interessant maar ben wel bang dat veel van hen te kort zijn voor mij. Ik vind het erg leuk dat ze zo’n brede maatrange hebben en er zaten hele leuke stofjes bij. Ik ga ze zeker in de gaten houden.

Wat denk jij van dit jonge merk?

3 reacties

  1. Lineke Hulzinga

    Heb even getwijfeld of ik wel of niet ga reageren, maar ga het toch doen. Mijn eerste indruk was: gaaf, wauw en super. Heel tof dat ze zo’n brede range aan maten hebben, zoveel verschillende opties en stretch in de stof. Klinkt erg goed allemaal. En ik snap dat de meeste mensen ook erg blij waren toen ze hoorden wat de prijzen zijn. Maar toen ik de bedragen hoorde dacht ik meteen: dat kan niet. Ik maak zelf kleding, jij ook. Je weet zelf hoeveel tijd en materiaal er in het maken van zo’n item gaat zitten. Het kan niet gemaakt worden voor zo’n bedrag zonder dat iemand daar de dupe van wordt. Of het nou de katoenboer of de naaister van die jurk is, ergens wringt er iets.
    Ik twijfelde of ik er iets over ging zeggen, wil niet altijd de moraalridder uithangen. Maar het niet hardop vragen wie er nu niet heel blij van wordt zou ik ook niet eerlijk vinden. Beetje dubbel dus..

  2. irene

    Ik heb alleen op de website gekeken omdat ik het geluid momenteel even niet kan aanzetten hier. Ik heb mijn al oude bezwaar weer…korte mouwen in de wintercollectie…ook hier. Zo jammer!! Zij zijn uit de UK, dus geen tropische winters, last time i checked. Waarom al die korte mouwen. Ik heb 2 winterjurken van retro merken en die draag ik zomers niet want het zijn en voelen als winterkleuren, maar ’s winters en in de herfst draag ik ze niet want jeeee koud…kapmouwtjes in de Hollandse zeikregen of domweg in januari, zelfs op een mooie dag. Zelfs met een vestje of truitje erover is het dan gewoon gevoelsmatig ‘niet lekker’. ik heb weer heerlijke winter stofjes gekocht op het Stoffencircus en Stoffenspektakel, dus mijn eerste poging tot een shirtdress met lange mouwen zit er aan te komen :-). En de wiggledress van Gertie gaan we ook maar weer es maken, maar dan nu een keer met flared skirt . Ik kom echt wel aan mijn lange mouwen..:-) 🙂

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.