Denemarken vlog 3

Reacties 7

Wat hebben we een fijne vakantie gehad, het is tijd voor alweer de laatste Denemarken vlog. Ik sta in twee zeeën tegelijk, we gaan langs bij een onbegrijpelijke Deense visveiling, meneer LeesVoer doet zijn beste imitatie van een tourguide en ik laat zien hoe vreselijk slecht we zijn in kamperen…

Kijk ook naar deel 1, deel 2 en ons verslag van LegoLand!

Wil je nooit meer een video missen? Abonneer je op mijn kanaal!

Het was voor mij een helke leuke ervaring, ik ben echt al tientallen keren in Denemarken geweest maar dat was bijna altijd alleen familiebezoek, dit was eigenlijk pas de tweede keer dat ik ook andere plekken bezocht heb en dat had ik veel eerder moeten doen. We hebben wel echt nog heel veel te leren over kamperen en ik kan niet wachten tot de jongens iets groter zijn en de nachten wat makkelijker worden. In een land waar het erg lang licht blijft twee mini’s overtuigen dat het slaaptijd is… uitdagend.

Wat is jouw beste tip voor ons amateurkampeerders?

7 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.