LeesVoer is in Denemarken!

Reacties 8

Hee lieve Lezers, ja je leest het goed: we zitten in Denemarken. Je had misschien al meegekregen dat we op het laatste nippertje nog een paspoort voor de jongste konden regelen. Onze eerste bestemming is Braedstrup bij mijn bonusfamilie, daar kwamen we gisterochtend na een nacht rijden aan!

Dat was nog niet zo heel makkelijk aangezien ik precies de dag er voor door mijn rug was gegaan, niet handig. Maar omdat we de auto van mijn schoonouders geleend hadden die stoelverwarming heeft heb ik de hele rit een warmtebehandeling op mijn rug gehad! Het is nog niet over maar het heeft al wel een hoop geholpen. Ik maakte een minivlogje met een confession

ben je al geabonneerd op mijn kanaal?

Wij zijn hier een goede week! Over een paar dagen gaan we door naar Skagen om de tweeling van mijn bonuszusje te bewonderen en we zijn aan het kijken of we ook naar legoland kunnen.

Zo, nu ga ik breien!

Ben jij al eens in Denemarken geweest?

8 reacties

  1. Pingback: Denemarken vlog 3 - LeesVoer

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.