Death star lamp en vintage kimono

Reacties 6

Het gebeurt me niet vaak: dat ik bij iemand anders in huis iets zie en dat absoluut nu meteen moet hebben, het gebeurt zelfs nog minder vaak dat meneer LeesVoer precies hetzelfde heeft met hetzelfde item. Het gebeurt al helemaal nooit dat dat dan een IKEA item betreft. Het was in een keer raak met de Death star lamp. De volgende dag hebben we er twee gehaald en meteen opgehangen, mijn woonkamer is nog nooit zo mooi geweest!

Al komt dat ook voor een deel door de zijden kimono die ik in de stocksale van sussies Vintage vond! Ja ik weet dat ik hem nog moet strijken maar ik had hem opgehangen om te kijken of dat mooi was en eh…. ja toen heb ik hem laten hangen.

Maar die lamp dus. De lol is dat je hem dicht kan laten en dan heb je heel subtiel licht, en ja kan hem open trekken waardoor de vorm helemaal veranderd maar je ook meer licht hebt. De ikea lamp kost 70 euro, veel geld maar niet duur voor zo’n gaaf design.

lampen ietwat open lamp ikea

In daglicht zien ze er zo uit:

leesvoer ikea lamp overdag

Het probleem met leuke dingen vinden voor je interieur is dat je meteen alles ziet dat eigenlijk ook wel een update zou kunnen gebruiken… De eettafelstoelen mogen eigenlijk wel vervangen, de vloer begint ook wel te slijten en, en en, nou ja een huis is nooit af hè.

Ik plaatste trouwens een paar dagen geleden een foto van mijn lampen op instagram en superveel reacties van mensen die hem ook hadden gekocht. Normaal gesproken zou ik het jammer vinden dat ik verre van uniek ben maar ik snap het. De death star/transformerlamp is tof!

Wat voor een lamp hangt er boven jouw tafel?

6 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.