De best gelezen blogs van 2014 en mijn favorieten

Reacties 5

Soms denk je een topartikel te hebben geschreven en dan leest niemand het, soms typ je iets in tien minuten en het gaat viral! Op een rij de best gelezen artikelen van 2014 en de artikelen die de top 10 niet gehaald hebben maar ik zelf het leukst vind.

Top 10

1 Leesvoers grote overzicht van schoonmaakmiddelen
Eigenlijk een artikel uit 2013 maar nog steeds het best lopende artikel. Basisrecepten voor natuurlijke schoonmaakmiddelen, ik ben blij dat zoveel mensen daar op zoeken en bij mijn recepten uitkomen.

2 Je doet het fout!
Mijn artikel over het vinden van de goede BH maat komt ook uit 2013 maar ik vind het helemaal niet erg dat vrouwen massaal op zoek zijn naar de goede maat. Passen, passen, passen en de checklist gebruiken, dan kan het niet fout gaan.

3 Kopen bij Primark, kán dat wel
Is het wel ethisch verantwoord om bij Primark te winkelen. Die vraag bracht dit artikel met stip naar nummer drie. Het staat pas twee weken op de site maar het is een belangrijk onderwerp. Lees het en beslis voor jezelf!

4 Nog lang en gelukkig
Ik wilde al jaren een fotoshoot in onze trouwkleding, maar dan wel met een knipoog. Onze shoot die een “realistisch” beeld schetst van het getrouwde leven was erg populair!

14226566946_aa02138806_z

5 Het HEMA ontbijt
Dagelijks wordt er gezocht naar informatie over het HEMA ontbijt. Niet iedereen is het eens met mijn review maar ze lezen hem allemaal wel.

6 Zelfgemaakte kado’s, waarmee je niet voor lul staat
Dat is toch echt het belangrijkste als je met iets zelfgemaakts aankomt. Niet verbazend dus dat deze post goed gelezen is. Daarom schreef ik dit jaar ook een vervolg met nóg meer kado’s.

7 Voorjaarsschoonmaak
Jullie zien me toch echt het liefst poetsen. Nog meer natuurlijke schoonmaaktips uit KASSA Groen. Compleet met een filmpje in een prachtige jurk, ben nog steeds trots op mezelf dat ik dat gedaan heb zo vlak na de bevalling.

8 Regenboogrijst
Regenboogrijst maken is een van de makkelijkste en leukste dingen die je voor je kinderen kunt doen. Hier wordt er bijna dagelijks mee gespeeld en ik hoop dat door dit artikel heel veel kindjes met gekleurde rijst aan het spelen zijn!

9 Vlekjes
KASSA Groen zorgde voor veel traffic en mensen willen nu eenmaal graag zien hoe ik aan het poetsen ben. Een paar tips voor het verwijderen van vlekken en het filmpje van KASSA.

10 Weet wat je hebt
Ook op nummer tien staat een KASSA onderwerp. Een van mijn favoriete: hoe hou je de voorraad overzichtelijk. Het helpt mij er aan herinneren dat de vriezer nodig weer eens geïndexeert moet worden.

Mijn favorieten

Artikelen die de top 10 niet hebben gehaald maar het wel verdienen om in het zonnetje gezet te worden:

Het sprookje van de rode ballon

LeesVoer

Een waargebeurd sprookje over een peuter, een prinses en een rode ballon.

Bekentenissen van een serviesnerd

Dit jaar werd ik eindelijk volwassen en kocht ik een compleet servies. Natuurlijk deed ik dat tweedehands en in fifties stijl.

De kindloze vriendin

Sommige mensen hebben kinderen en sommige hebben een hond, ze vertelde me deze week dat ze begin 2015 een tweede verwacht hahaha.

Ja maar van inmaken ga je dood

Het is tijd dat mensen weer gaan inmaken maar dan moeten er eerst wat vooroordelen uit de wereld geholpen worden. Als je weet wat je doet is het echt niet gevaarlijk!

Wat vond jij het leukste artikel dit jaar? Wat zou je graag lezen in 2015?

 

5 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.