Bentopeuter

Reacties 6

Presentatie is belangrijk. Natuurlijk ga je niet solliciteren in een afgekloven joggingbroek, je gaat niet ongewassen kennismaken met je schoonouders en als er iemand komt eten dan neem je even de tafel af zodat er geen ontbijtresten meer liggen. Al die dingen zorgen voor een beter resultaat en een prettige beleving.

Nou dat geldt mijns inziens dus ook voor maaltijden. En nee ik sta echt niet elke avond kunstzinnig de borden op te maken maar voor mijn zoon die één keer per week een bakje fruit mee mag nemen naar de peuterspeelzaal doe ik extra mijn best. Niet om andere moeders af te troeven, niet om te laten zien hoe goed ik wel niet ben. Gewoon omdat ik plezier heb in het maken van mooie dingen en mijn zoon zielsgelukkig wordt van mooie doosjes met eten. Ze komen altijd leeg terug!

Ik ben beperkt tot het gebruiken van rauwe groente en fruit omdat de peuterspeelzaal een goed voedselbeleid heeft maar ook daar kan je leuke dingen mee maken.

Wat voorbeelden van de laatste tijd:
wpid-2014-09-15-21.32.09.jpg.jpeg
wpid-img_20141013_210932.jpg

wpid-img_20141103_194935.jpg

Dit is mijn nieuwe favoriete doosje om mee te geven, ik kreeg ze van Green Jump. Op de peuterspeelzaal zijn ze erg blij met me. Ik heb ook de grotere versie voor meneer Leesvoer.  Daarover later meer, het is dat ik zelf vanuit huis werk want anders zou ik ook voor mezelf zulke doosjes maken.

Wat neem of geef jij mee als lunch?

Ik heb de lunchbots doosjes gekregen, lees meer in mijn disclaimer

6 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.