Banned spring/summer 2015 Flamingo’s galore!

Reacties 7

Flamingo’s ik hou van flamingo’s. Onlogische bizarre vogels zijn het èn ze doen het leuk in printjes. Banned apparel designer Ricardo vond ze ook erg inspirerend dus ze zijn rijkelijk terug te vinden in zijn nieuwe lijn voor spring/summer 2015.

Ricardo was enorm zenuwachtig voor het filmpje dus ik wil hem even extra bedanken voor zijn inzet: You did fabulous darling, love you!

Banned apparel 8

Ik ben helemaal weg van de flamingo’s en ondanks mijn haat voor pastel vind ik ook de hawai prints erg leuk. Ik kreeg in de blogger goody bag een vestje van Banned apparel en die zit heel prettig. Ik denk dat het dus niet meer lang duurt voor ik in een flamingo vestje rondhuppel. En die tas is misschien ook niet veilig…

Kijk ook naar de video van de nieuwe collectie van Daisy Dapper

Deze kleding komt de komende maanden in de verschillende vintage winkels. Elke webshop of winkel bepaalt zelf wat ze verkopen dus ik weet niet wat je waar kunt krijgen straks.

Wat is jouw favoriet uit deze video?

7 reacties

 1. Rosalijne

  Wat leuk, het filmpje en vooral alle printjes. Maar waar koop je vervolgens zoiets? als ik de link volg naar de Banned website, kan ik daar niets, want alles is voor ‘wholesale customers’ 🙁
  Heb je winkel (online of in t echt) – tips ?

 2. Lana

  Top vintage, succubus, attitudeholland en nog wel meer webshops. Deze kleding zal de komende maanden langzaam in de shops gaan komen.

 3. Lana

  Ik heb de link even aangepast naar hun facebook pagina 😀

 4. Kim

  oh dear, deze collectie gaat ontzettend slecht zijn voor mijn portemonnee.. ik vind echt alles geweldig! Die badpakken zijn ook supermooi! Ik ben benieuwd wat er van al deze mooie items uiteindelijk verkrijgbaar is in Nederland. Kan niet wachten! Thanks voor de leuke sneak peek Lana!

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.