Appeltje voor de rust

Reacties 3

Moeder natuur begrijpt het, ze snapt dat het moeilijk is om met een verse baby op de arm een sjacherijnige peuter happy te houden. Natuurlijk hebben we dat geprobeerd te ondervangen met speelgoed, Duplo is natuurlijk leuk, een houten trein is heel vermakelijk maar het nadeel is dat je het niet op kunt eten. Als je een peuter bent is dat laatste namelijk heel belangrijk. Spelen moet toch zeer regelmatig worden onderbroken voor een hapje van het een of ander. Gelukkig heeft moeder natuur voorzien in deze behoefte. De ideale combinatie van speelgoed en snoep.

Want zeg nou zelf, die granaatappelpareltjes zijn toch net snoepjes. Glanzend rood, superzoet en een leuk formaatje. Koop vooral de lelijke exemplaren; granaatappels die mooi zijn van buiten zijn vaak flauw van binnen, ze moeten wel stevig aanvoelen. Die van de appie vallen me tegen, ik haal ze bij de Marokkaanse of Turkse groentenboer. Met een granaatappel heb je gegarandeerd even rust.

How to:

– Zet de peuter in de stoel
– Geef hem een kwart van de granaatappel
– Geniet van je pauze!
– Haal een vochtig doekje over de tafel en over je peuter
– herhaal wanneer nodig

Met een granaatappel ben je verzekerd van vier keer 20 minuten rust én een gezonde snack. Behalve dan als je man het niet kan laten om mee te doen…

3 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.