Appels plukken voor pinterest

Reacties 8

Ik hou niet echt van appels maar als ze vers van de boom komen vind ik ze heerlijk. Nationale appelplukdag staat dus jaarlijks op de agenda, zaterdag was het weer zo ver. Ik vind het belangrijk om de kleintjes te laten zien waar de dagelijkse appel vandaan komt en, niet te vergeten: het is een perfecte plek voor foto’s. Het is niet altijd makkelijk om mooie foto’s te maken voor jullie, het licht is vaak slecht, mijn huis is vaak een zooi en het parkje naast mijn huis is ook niet al te fotogeniek. Op appelplukdag heb ik nog nooit een slechte foto genomen.

Dus ga ik even doen alsof wij altijd zo’n zonnig goedgemutst gezinnetje zijn. Pinterestwaardige blijheid, enjoy

LeesVoer Appels Plukken

LeesVoer Appels PlukkenLeesVoer Appels PlukkenLeesVoer Appels PlukkenLeesVoer Appels PlukkenLeesVoer Appels PlukkenLeesVoer Appels Plukken

Dat mijn peuter een grafhumeur had en naar huis wilde en dat appelsplukken in een fifties jurk met petticoat niet echt heel handig is laten we even buiten beschouwing.

Gelukkig hebben we nu wel 23 kilo appels en peren! Ik zie appelmoes, appelchutney en stoofperen in mijn toekomst.

8 reacties

  1. Pingback: Glüh weer? Glüh peer! | LeesVoer Glüh weer? Glüh peer! | Een zoektocht naar domestic bliss omgetoverd tot smakelijk leesvoer

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.